Keukens Barendrecht

Ontdek jouw perfecte keuken bij Woonstudio Joy. Onze experts begeleiden je graag bij het kiezen van een keuken die bij jouw stijl en behoeften past.

Zwarte keuken

Zwarte keuken

Keukens in alle gewenste stijlen

Klassieke keuken

Landelijke keuken

Landelijke keuken

Gerealiseerde maatwerk keuken Ridderkerk Woonstudio Joy

Moderne keuken

Gerealiseerde maatwerk keuken Ridderkerk Woonstudio Joy

Moderne keuken

Greeploze keuken

In 3 stappen onbezorgd jouw keuken uitzoeken

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Kom naar de showroom

Door gebruik te maken van voorbeelden, materialen, kleuren en deskundig advies helpen we ook jou aan de keuken die voldoet aan al je wensen.

Optimale begeleiding

Kelly Rijsdijk

Topkwaliteit keukens in de buurt van Barendrecht

Deze topkwaliteit keukens van Woonstudio Joy vind je ook in de buurt van Barendrecht en maken koken een waar genot. Of je nu houdt van een klassieke uitstraling of een modern design, al onze keukens zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit.

Onze hoogwaardige keukenapparatuur verandert je keuken in Barendrecht in een ideale plek om te koken. Van energiebesparende koelkasten tot geavanceerde kookplaten, bij Woonstudio Joy hebben we alles wat je nodig hebt om de perfecte maaltijd te bereiden.
Woonstudio Joy is dé betrouwbare keukenzaak vlak bij Barendrecht waar je terecht kunt voor een uitgebreide selectie aan keukens en keukenapparatuur. We zetten ons in voor uitstekende klantenservice en beantwoorden graag al je vragen.
Ontdek waarom Barendrecht kiest voor de keukens en kwaliteit van Woonstudio Joy. Onze klantbeoordelingen en succesvolle projecten tonen onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Kom langs en ervaar de rust om jouw droomkeuken uit te kiezen.
Bij Woonstudio Joy zorgen we voor een betrouwbare en tijdige levering van keukens en keukenapparatuur in Barendrecht. Onze ervaren installateurs zorgen voor een zorgeloze installatie van je nieuwe keuken en/of apparatuur, zodat je direct kunt genieten van je nieuwe keuken.

Onze adviseurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vak, en krijgen nog altijd veel voldoening uit de samenwerking met klanten en het geven van de beste adviezen. Wij doen niet aan opdringerige verkoop, maar denken met je mee en garanderen een uitstekende service; voor, tijdens en na!

We hopen je snel te zien bij Woonstudio Joy!

Reviews

Wij hebben bij woonstudio Joy een keuken met een kookeiland, een PVC vloer en shutters gekocht. Woonstudio Joy heeft alles in eigen huis. Het gemak hiervan kwam duidelijk naar voren. Zelf niets te regelen en in een kort tijdsbestek is de keuken, de PVC vloer en de shutters geplaatst. We hadden in korte tijd weer een ingerichte leefbare huis en konden genieten. Zelf hebben we bij derde Miele keuken apparatuur ingekocht. De technische gegevens van de door ons ingekochte keukenapparatuur werd keurig verwerkt in een keukentekening. De duidelijke keukentekening en de aansluitschema voor de water en elektra aansluiten zorgde ervoor dat we aan de hand van een heldere tekening de aansluitingen op de juiste plaats konden aanbrengen. De keuken en het kookeiland was in minder dan een dag geplaatst. Alle zelf bij derden gekochte Miele apparatuur was keurig ingebouwd en werkte zoals het hoorde. De keuken had geen restpunten. Alle monteurs welke we over de vloer hebben gehad waren netjes, vriendelijk en leverden uitstekende kwaliteit. De communicatie en levertijd was uitstekend. Kortom Woonstudio Joy is een aanrader.
Piet Knoope
Piet Knoope
20/10/2021
WoonstudioJoy, bedankt! 🙂 Onlangs een keuken hier besteld. De advies gesprekken waren prettig, en de verkoper kundig, met veel nuttige gevraagd en ongevraagde adviezen. Hierdoor werd de keuken steeds meer wat we wilden, maar niet direct zelf konden schetsen. Hier heb je een expert dus voor!
Robin Bormans
Robin Bormans
01/10/2021
Aan het begin van dit jaar hebben wij onze eerste woning gekocht. Doordat de keuken aan vervanging toe was, zijn we na verschillende zeer goede ervaringen van kennissen, bij Woonstudio Joy terecht gekomen. Kelly heeft een geweldige keuken voor ons ontworpen, tevens voor een hartstikke scherpe prijs. De keuken is vakkundig ingemeten en geïnstalleerd. Inmiddels hebben we er al ruim een half jaar plezier van en is de keuken een blikvanger in het huis. Wij raden Woonstudio Joy voor 100% aan!
Robin de Bruin
Robin de Bruin
30/09/2021
Onze keuken met Etna apparatuur is in 2009 goed opgeleverd en we genieten daar nog steeds van, want hij is in prima staat. Goede klantbeleving met name door het advies van Kelly, die toen nog bij zijn vorige werkgever zat. We hadden het idee dat we een eerlijk verhaal kregen en dat is vrij uniek in de keuken wereld. Daarom Kelly weer opgezocht toen we laatst nieuwe vloeren nodig hadden. Nu via zijn bedrijf woonstudio joy. Zelfde ervaring. Geen mooie verhalen om op een hoog bedrag uit te komen. Goed en snel geleverd. Wat ik erg fijn vond was dat de materialen die over waren weer retour konden incl geld terug. Werd netjes opgehaald en het geld stond binnen 2 werken op mijn rekening. Wel lekker zo’n meevaller. Sander Klomp
Sander Klomp
Sander Klomp
28/09/2021
Kelly en zijn team zijn heel klantgericht, geduldig en meedenkend. Zeker aan te raden!
Danjo
Danjo
02/12/2020